Frisør Stavanger

Trenger du en klipp, eller kanskje du skal farge håret? Hos Adam og Eva i Stavanger har vi velutdannede og svært flinke frisører som hjelper deg. 

RING OSS

Profesjonelle frisører i Stavanger

Vi er opptatt av å tilby kundene våre det beste innen hårpleie. Derfor er alle våre frisører oppdatert på de nyeste trendene og teknikkene. 

I vår salong bruker vi kun det beste av det beste, og dette kombinert med flinke frisører sikrer deg et godt resultat hver gang. 

Et avbrekk i hverdagen

For mange er det å gå til frisøren noe man gjør for å pleie seg selv og slappe av, dette er vi opptatt av å ivareta. Hos oss får du en svært god opplevelse hvor du blir tatt godt vare på. Slapp av og ta en pause fra hverdagen ved å ta din neste klipp hos vår frisør i Stavanger. 

Våre behandlinger

I våre salonger tilbyr vi de fleste behandlinger innen frisørfaget. Dette er for at alle skal kunne bruke vår frisør i Stavanger, uavhengig av hva slags behandling akkurat du trenger. 

 

Noen av våre behandlinger er:

  • Klipp
  • Skjegg
  • Farging
  • Vask av hår
  • Styling
  • Vipper og bryn
  • Extensions
  • Hull i øret

Skjegg

De siste årene har det blitt stadig mer populært med skjegg, derfor ønsker vi at det skal være lett å få klipp og behandling av ansiktshår i våre salonger. Hos Adam og Eva er frisørene utdannet i hvordan man klipper og styler ulike skjeggtyper, slik at du får en klipp tilpasset ditt ansikt og skjegg. Vi klipper både skjegg og bart, i tillegg utfører også enkelte av våre salonger barbering. 

Farging

Innen farging gjør vi alt fra farging, bleking og gloss, til avfarging, fargedesign og striper/balayage. Våre frisører er svært dyktige og vet hvilke produkter som skal benyttes til hvilke behandler samt ulike hårtyper. Slik sikrer vi et godt resultat, at du blir fornøyd og en behandling som gjør minimal skade på håret.

Styling

Vi gjør styling til en rekke ulike anledninger. For deg som er brud, gjør vi både sminke og styling av håret. Ta gjerne med deg brudepikene dine og la de få håret stylet sammen med deg. 

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål om noen av våre behandlinger, priser eller annet? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg så godt vi kan. Du kan også gjerne komme innom Frisørsalongen vår i Stavanger for å booke time eller andre henvendelser. Vi gleder oss til å høre fra deg!

BESTILL TIME
Powered by: Bloc