Ønsker du intenst skinnende hår?

Postet av Adam og Eva den 11. Nov 2019

 Sesongens store trend på sosiale medier og den røde løper er polerte lengder og glossy hår. Stjerner som Bella Hadid, Margot Robbie og Kim Kardashian har alle slengt seg på trenden.

 

Emily Rajkowski for Kerastase



Hvordan kan man oppnå shiny og glossy hår?

I flere av våre salonger finner du nå K Water. En salongbehandling som gir et glansfullt, mykt og glatt resultat uten å tynge håret. Behandlingen har et mål for øye å gjøre håret intenst skinnende.

Behandling kan inkluderes som en del av hårvasken for kr 55. K Water aktiveres umiddelbart ved kontakt med vann og gir hårfibrene en jevn og glatt overflate. Den perfekte behandlingen for vektløs Hollywood glans på et blunk.

Den intense glansen er midlertidig og varer til neste gang du vasker håret. Behandlingen er derfor prefekt til de anledningene der du ønsker det lille ekstra. Resultatet er intens shine, mykt og glatt hår.
Og som en bonus lukter håret også fantastisk!


FØR

ETTER

  

Kan alle hårtyper oppnå glossy hår?

Alle kan oppnå glansfullt hår uavhengig av hårtype. Glossy hår er oppnåelig for alle ved hjelp av riktige produkter og den rette ekspertisen.

K Water er en behandling som passer alle hårtyper som ikke har spesielle behov - den passer også godt til krøllete hår ettersom den da også vil tilføre økt spenst og kontroll over håret.


 

Disse Adam og Eva salongene har K Water:

 

 Beskrivelse: Bilderesultat for K water kerastase